Jdi na obsah Jdi na menu

Hasiči zakončili svůj výcvikový rok

1. 1. 2010

Mezi vánočními svátky byli členové zásahové jednotky pozváni na poslední školení v roce 2009. Na programu bylo vyhodnocení všech aktivit za uplynulý rok. Po nezbytném periodickém školení z BOZP a písemném přezkoušení odborných znalostí, které se koná u nás již tradičně každým rokem o vánocích, velitel jednotky vyhodnotil všech 20 zásahů, u kterých zasahovala JSDH Okrouhlá. Taktéž byly vyhodnoceny všechny výcviky, soutěže zásahové jednotky, taktická a prověřovací cvičení.

 

Obrazek

V závěru školení nás navštívil pan starosta, který čestným uznáním zhodnotil obětavou práci 5 nejaktivnějších členu a obdaroval je dárkovým balíkem. Po té si z rukou velitele jednotky převzal speciálně vyrobený plášť proti dešti jako nejvyšší představitel krizového štábu naší malé obce. Tento plášť pořídili členové jednotky starostovi obce jako malé poděkování  za výbornou spolupráci a podporu hasičské činnosti za uplynulé období.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Malé netradiční ocenění dostatek i člen zásahové jednotky pan Viktor Polák za mimořádné zásluhy v oblasi požární ochrany a kulturního dění na obci…byla to speciální zásahová přilba, kterou upravili sami členové jednotky. Předání tohoto upomínkového předmětu byla ta nejlepší a nejhumornější tečka za výcvikovým rokem 2009.

 

Obrazek